MER OM SMÅBARNSAVDELINGEN

SMÅBARNSAVDELING I TRYGGE OMGIVELSEN - GODT Å VÆRE LITEN! DE SMÅ BARNA MOTORISK GODE FORT, SITTER IKKE I VOGNA (ANNET ENN I SOVETIDA), LÆRER RASKT Å MANØVRERE PÅ FJELL OG I TERRENG. VI BEFINNER OSS JO MIDT INNI SKOGEN! AVDELINGENS NAVN KOMMER AV "TANTE MANTE" SOM FORPAKTET GÅRDEN PÅ NITTENTREDVETALLET!

Her i huset er det trygt å være. De små barna opplever fort at de er omgivelser med gode voksne, blir fort trygg og godt kjent.

Vi synger mye, og leser høyt.

Omgivelsene er slik at de minste kan skjermes fra de store, særlig i begynnelsen, de små får lov til å  stabbe omkring, samtidig er er de store barna like ved og får komme inn og hilse på.

Vi har en egen beskyttet plass på forsiden av huset hvor soveplassen for vognene er, med stor blå himmel over, uten eksos, bare raslende løv.

Huset har egen inngang og egen garderobe, og er moderne og lyst.

Her er det godt å være liten!